Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2009, 19:04
Jak przeczytałem kogo Skorża testuje toi strach mnie przeszedł. Ciężko to skomentować nie stosując wulgaryzmów,ale na skrają głupotę to wygląda. Przecież to nie chodzi o to,aby kogoś na siłę kupować,sprawdzać. Spokojnie kasę odłożyć na piłkarza z prawdziwego zdarzenia a nie na jakiś szrot ją wydawać. Jak już Skorża nie ma kogo wystawić na jakąś pozycję to niech daje szansę młodym,a nie ściąga Pazdana. strach.

Co do Serba,sprawdzić niech coś pokaże i podpisać z nim długotrwałą umowę, na pewno gorzej od naszych młodych asów wyszkolony nie jest

Edit. Zaskoczeniem dla mnie nie byłoby żadnym jakby Marcelo teraz odszedł. Tylko pytanie za jakie pieniądze? Sądzę,że nie małe,ale też znów nie duże. ALe kasa jakaś by za niego była i podpisać na jego pozycję kogoś nie byłoby trudnością. Poza tym Marcelo póki jest w Wiśle znacznie ułatwiłby nam ściągnięcie podobnych piłkarzy, w sensie jakości, na inne pozycję z Brazylii. Oni tam naprawdę mało płacą chłopakom więc dziwie się,że ten kierunek został porzucony.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.12.2009 o godz. 19:10.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując