Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2009, 19:02
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem te testy do czwartku to jest tylko takie pieprzenie. Menedżer Paździocha jest już pewnie dogadany ze Skorżą a bawią się w podchody. Można byłoby rozważać kupno Polaka z naszej (ekstra)klasy ale on musi coś sobą prezentować dzisiaj i rokować na jutro. Tacy piłkarze w Polsce są ale na pewno Pazdan do nich się za Chiny ludowe nie zalicza. Mnie to przeraża. Bednarz wyczyścił stare błędy transferowe, a Skorża zaczyna z Edwardem i Józefem radosną twórczość i wraca stare. Za jakiś czas znowu się okaże ,że mamy całą armię dobrze opłacanych "półproduktów" ,które strach wystawić w jakimkolwiek meczu. Dodatkowo za Pazdana trzeba płacić a nie sądzę ,żeby Górnik nie chciał przy nadarzającej się okazji Wisłę wydoić. Zaraz ****a wyciągną bojową reprezentacyjną przeszłość (z czasów kiedy w koszulce z orłem na piersi mógł zagrać każdy śmieć bez szkoły), jakieś inne duperele i okaże się jak nic trzeba no 250 tyś euro zapłacić plus kontrakt plus prowizja plus **** wie co jeszcze. Wywalmy pieniądze w błoto.
Też jestem tego zdania wg. mnie to Skorża dąży do zagłady Wisły. Pewnie się dogadał z Filipiakiem którego to Cracovię mamy gonić. Zresztą Bednarz jako były legionista też miał działać na niekorzyść Wisły, niestety Wisła zdobyła dwa mistrzostwa więc legioniści postanowili go wycofać z Krakowa.
Zresztą z kasą nie mamy co robić więc damy Górnikowi milion euro za Michasia.
Odpowiedz cytując