wolfy napisał(a):

Jak to: "nie wiedząc co prezentuje"?
Ja wysiadam. Mam nadzieję, że Skorża wyleci na zbity pysk zanim naściąga nam przepłaconego krajowego drewna.
|
Podejrzewam, że jednak nie wiesz co on prezentuje. Pazdan to najlepszy defensywny zawodnik Górnika w ciągu dwóch ostatnich rund. Banaś strzelał wprawdzie więcej bramek, ale w defensywie (odbiorze, kryciu) Pazdan prezentował się jednak lepiej. Wyjątkiem były jego początki w ekstraklasie, gdzie Chinyama go ośmieszył. Od tamtego czasu, a zwłaszcza od czasu powołań do reprezentacji, zrobił jednak spory postęp i na pewno jest opcją, pod warunkiem jednak, że będzie on uzupełnieniem kadry i obok niego będziemy mieć jeszcze jednego środkowego obrońcę, po którego w razie czego będzie można sięgnąć. Na ten moment i tak ten transfer wydaje mi się średnio prawdopodobny, więc póki co wstrzymałbym się z wypieprzaniem Skorży na zbity pysk. Poza tym szacunku nieco by się należało. Wypieprzać na zbity pysk, to mogliście trenerów, których praca doprowadziła Wisłę do 8 miejsca w lidze, a nie trenera, który 3 rok z rzędu zdobywa z nią mistrzostwo.
Oj przepraszam. Przeczytałem, że chodziło o Pazdana...