Wyświetl pojedynczy post
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2009, 15:50
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jak to: "nie wiedząc co prezentuje"?

Ja wysiadam. Mam nadzieję, że Skorża wyleci na zbity pysk zanim naściąga nam przepłaconego krajowego drewna.
Podejrzewam, że jednak nie wiesz co on prezentuje. Pazdan to najlepszy defensywny zawodnik Górnika w ciągu dwóch ostatnich rund. Banaś strzelał wprawdzie więcej bramek, ale w defensywie (odbiorze, kryciu) Pazdan prezentował się jednak lepiej. Wyjątkiem były jego początki w ekstraklasie, gdzie Chinyama go ośmieszył. Od tamtego czasu, a zwłaszcza od czasu powołań do reprezentacji, zrobił jednak spory postęp i na pewno jest opcją, pod warunkiem jednak, że będzie on uzupełnieniem kadry i obok niego będziemy mieć jeszcze jednego środkowego obrońcę, po którego w razie czego będzie można sięgnąć. Na ten moment i tak ten transfer wydaje mi się średnio prawdopodobny, więc póki co wstrzymałbym się z wypieprzaniem Skorży na zbity pysk. Poza tym szacunku nieco by się należało. Wypieprzać na zbity pysk, to mogliście trenerów, których praca doprowadziła Wisłę do 8 miejsca w lidze, a nie trenera, który 3 rok z rzędu zdobywa z nią mistrzostwo.

Cytat:
Kowalski na defensywnym?
Oj przepraszam. Przeczytałem, że chodziło o Pazdana...
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując