Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2009, 12:42
Oceny (0-6)
Pawełek 4 - dobrze łapał górne piłki ale znów udowodnił, że jego gra nogami to koszmar ... co by było gdyby od Miedzielana piłka odbila się inaczaj ...
P.Brożek 5 - w obronie było średnio zwłaszcza w 1 połowie, za to po stracie bramki to on pociągnął drużynę .. a byli tacy (na forum) co go po ostatnim meczu skreślili
Marcelo 5,5 - był wszędzie gdzie trzeba + bramka. Najlepszy piłkarz Wisły
Jop - 4 - nadrabiał doświadczeniem brak szybkości, "podziwiam" jego stoicki spokój w sytuacjach w których mnie tętno rosło.
Alvarez 5 - ciągle czytam że Wisła nie ma dobrych transferów ... Ten gość świetny (trzeba spróbować go kupić !)
Kirm - 3,5 - nie wyszedł mu mecz
Cantoro - 4 - nie zgadzam sie z zachwytami co do gry Mauro ... chociaż parę przerzutów było dobrych. Nie mogę sie przyzwyczaić do schematu: przyjęcie-prowadzenie piłki ZAWSZE w stronę własnej bramki (ewentualnie w poprzeg) - podanie do obrońcy. Na plus technika i mała ilość strat wczoraj.
Jirsak - 3,5 - ma szybką nogę ale prostopadlych piłek nie daje, na boki też rzadko ... na plus dobra akcja w 1 połowie, gdy nie szło (wybronił bramkarz)
Diaz - 4,5 - dużo serca w mecz włożył i wypracowal 3 bramkę, Mniej strat niz ostatnio. Szkoda żółtka.
Ćwielong - 2,5 - prawie nie istniał
Małecki -5 - mieszał w swoim dobrym stylu , ładna bramka
Boguski - 4 - Już nie odbiega od reszty motorycznie, 1 dobre wejście ze strzałem. na wiosne Boguś bedzie jak za najlepszych czasów ...
Lobodziński - 4,5 - Tyle już chłop u nas gra a ja nadal nie wiem czy on jest dobrym czy słabym piłkarzem i ..od czego to zależy ... biorytmy trzeba mu zbadać ... wczoraj mial dobry dzień.
Skorża - 4 - Plus za nieobrażanie się na Brożka, minus to trzymanie tak długo Ćwielonga ... Stylu a nawet taktyki to ja od dawna w meczach Wisły nie widzę ale ponieważ mam sceptyczne nastawienie do teorii w piłce więc nie mam o to pretensji .....
Wolałbym by Wisełka więcej grała po ziemi ale do tego potrzeba jednak Brożka Pawła, Bogusia w formie i playmakera ala Szymkowiak (może Garguła ..)
Ostatnio edytowane przez Grantar : 07.12.2009 o godz. 12:58.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując