Oldpara napisał(a):

Mi się dziś wszystko podobało - defensywne i asekuracyjne 4-5-1 (w koncu to był wyjazd na 3 drużynę w tabeli), klincz w 1 połowie i wpuszczenie Łobodzińskiego i Boguskiego na zmęczonego przeciwnika.
Podoba mi się, jak zareagowała drużyna po wtopach z Legią i Cracovią.
|
Heh - nie chcę być złośliwy i biorę poprawkę na to że jesteś mało krytyczny dla naszego trenera.(rozumiem to) ale bez przesady.
Wszystko Ci się podobało?Pierwsza połowa która była w zasadzie idealnym obrazem naszych poczynań w tym sezonie.Podobał Ci się 1 celny strzał w niej, czy może 1 składna akcja w ofensywie?A może wynik po 60 minutach, gdzie prawdopodobnie wszyscy , niezależnie od nastawienia do trenera i drużyny pomyśleli - ****a przejebiemy to bądź max remis na farcie.
Wytłumacz mi to jak może się komukolwiek podobać beznadziejna gra ,której wynikiem jest wynik w plecy, bo ja tego nie kumam.Chyba że to wszystko było zaplanowane - zagrać godzinną kichę, dać sobie strzelić bramkę a potem wystrzelić jak z procy
Podobać i to bardzo, mogła się reakcja na gola.Tego jeszcze w tej rundzie nie widzieliśmy i za to należą się brawa tak trenerowi ,który zareagował momentalnie i ryzykownie, jak i drużynie.
Podobać się mogło to że przy stanie 2-1 nie zaczęliśmy grac nerwowo, tylko nadal staraliśmy się wypunktować rywala. Podobać się mogła śmieszna jak cholera, ale pokazująca że im na prawdę zależało , radość po meczu.
Ale należy pamiętać że to był jedynie błysk - bardzo ważny ale nic ponadto.Może to być przełom ale o tym przekonamy się na wiosnę