|
5 krótkich zdań podsumowujących:
1. Nasza gra w tej rundzie średnia. A to przede wszystkim za sprawą przegranych 3 prestiżowych meczów. Gdybyśmy wygrali chociaż dwa z nich, ograli starozakonnych i Legię mielibyśmy 14 pkt przewagi i jedną ręką trzymali już mistrzowską paterę. Pozostałe mecze na szkolną 4
2 Gramy bez 5 podstawowych zawodników, którzy stanowią o sile zespołu, tak więc jest to jakiś as w rękawie na rundę wiosenną, że jeżeli dojdą do zdrowia gra będzie wyglądała lepiej (to pewnie).
3. Gramy średnio, a mimo to jesteśmy liderem rozgrywek. Pytanie cieszyc się czy płakac nad poziomem naszej piłki. Jeżeli my gramy średnio to z tego wniosek, że wszyscy grają jeszcze gorzej, jakieś pocieszenie.
4. Mecz z Zagłębiem będzie zapewnę ostatnim dla niektórych zawodników w barwach Wisły, oby tylko Pan Skorża rezygnując z czyiś usług nie przeliczył się jak na Beto i Niedzielanie, którzy pomimo że byli wówczas słabi to byli, a po nich została dziura do tej pory nie załatana. Nie łudźmy się, że będą transfery, dlatego byc może lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu... (Cantoro, Łobodziński etc.)
5. I na koniec bolesne spostrzeżenie. Niech każdy komentujący dzisiejszy mecz na tym forum podczas jego trwania, jeszcze raz przeczyta co napisał, i przemyśli. Nie dziwię się że niektórzy czuli się zirytowani postawą piłkarzy, ale sposób w jaki to wyrazili pisząc debilne komentarze, to po prostu litośc i trwoga. Jesteście żałośni co poniektórzy, nie będę tu pisał konkretnie nickami, ale teraz wiem, że w przyszłości waszych postów nie ma sensu czytac, bo jesteście zwykłymi ignorantami, i myślę że nie tylko ja doszedłem do takiego wniosku
|