Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2009, 00:00
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Słuszna uwaga, ale chyba samo przez się powinno być oczywiste,że trzeba porównywać do tych co coś kopią,a nie porównywać do polskiej szarzyzny. Choć chaos nawet jak na polskie warunki dość znaczny.

A z tym co napisał Kowalczyk się nie zgadzam. Zagraliśmy na tyle na ile pozwolił nam Ruch. Z Legią i Parchami jakoś nie graliśmy po stracie bramki jakoś specjalnie.
Jedyne co mnie napawa optymizmem to fakt,że jak wróci Sobolewski,Głowacki, Garguła,Singlar....naprawdę będziemy solidni. Fajnie by było wykupić Alvareza ale podobno na to są nikłe szanse.
A ja wiem dlaczego ten mecz tak wyglądał. I jest to najprostsze z najprostszych wytłumaczeń, Ruch fizycznie zgasł, zgasła ich środkowa linia i napastnicy. Pressing na całym bosiku, potrajanie, agresja. Dziś póki mieli siłe i na nas napadali to był koniec. Nic do przodu ale z biegiem czasu był czas i możliwość na obrócenie się z piłką, od 40 minuty Ruch grał na czas. Druga połowa dali radę do 65 70 minuty, później zgasło światło i 3 gole w plecy. Cała filozofia.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując