Cytat:
|
Boże drogi , niech admin wykasuje ostatnie 5 stron a malkontenci - masochiści niech na zaś pomyślą przed napisaniem zrąbanego posta. Ja wiem, że gra naszej Wisełki czasami jest powodem do rzucania mięsem, ale lepiej w takiej sytuacji portera żywczyka walnąć zamiast dawać wyraz frustracji postem na forum.
|
Frustracji na forum? Czy Ty nie widzisz człowieku, że oprócz (brawa jeszcze raz, bo co dobre trzeba chwalić) ostatnich 20 minut to przez cały mecz znowu grali PIACH? I że z taką grą na wiosnę oklep z Lechem, Legią i pejsami znowu "pewny"? A strach pomyśleć co będzie jak trafimy w el. LM na jakieś FC kazachskie leszcze, przy takiej grze jak dzisiaj do 70 minuty "powodzenie" pewne.
Myśle, że malkontenci widzą więcej i dalej niż reszta i nie szczają w gacie z radości że Wisła 3 punkty zgarnęła. Tu nie o to chodzi, w naszej żałosnej lidze praktycznie mamy pewne miejsce w pierwszej trójce, o ile nie "mistrza". Pytanie tylko co dalej? Bo z taką grą jak do 70 minuty i z takimi piłkarzami jak Jop daleko nie zajdziemy.
Dobra, ja sobie daruje, końcówka sezonu, są pierwsi, gramy w drugim garniturze, nie ma co aż tak narzekać, Wykuruje się nasz podstawowy skład i na wiosnę trzeba będzie się bacznie przyglądać, jak wygląda nasza gra i czy mamy szansę nie skompromitować się w pucharach.