Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2009, 20:51
Cytat:
Boże drogi , niech admin wykasuje ostatnie 5 stron a malkontenci - masochiści niech na zaś pomyślą przed napisaniem zrąbanego posta. Ja wiem, że gra naszej Wisełki czasami jest powodem do rzucania mięsem, ale lepiej w takiej sytuacji portera żywczyka walnąć zamiast dawać wyraz frustracji postem na forum.
Frustracji na forum? Czy Ty nie widzisz człowieku, że oprócz (brawa jeszcze raz, bo co dobre trzeba chwalić) ostatnich 20 minut to przez cały mecz znowu grali PIACH? I że z taką grą na wiosnę oklep z Lechem, Legią i pejsami znowu "pewny"? A strach pomyśleć co będzie jak trafimy w el. LM na jakieś FC kazachskie leszcze, przy takiej grze jak dzisiaj do 70 minuty "powodzenie" pewne.

Myśle, że malkontenci widzą więcej i dalej niż reszta i nie szczają w gacie z radości że Wisła 3 punkty zgarnęła. Tu nie o to chodzi, w naszej żałosnej lidze praktycznie mamy pewne miejsce w pierwszej trójce, o ile nie "mistrza". Pytanie tylko co dalej? Bo z taką grą jak do 70 minuty i z takimi piłkarzami jak Jop daleko nie zajdziemy.

Dobra, ja sobie daruje, końcówka sezonu, są pierwsi, gramy w drugim garniturze, nie ma co aż tak narzekać, Wykuruje się nasz podstawowy skład i na wiosnę trzeba będzie się bacznie przyglądać, jak wygląda nasza gra i czy mamy szansę nie skompromitować się w pucharach.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 06.12.2009 o godz. 20:53.
Odpowiedz cytując