Wyświetl pojedynczy post
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2009, 17:59
Przykro pisać, ale żal już czytać wypowiedzi niektórych... Wiem o tym, że gramy beznadziejnie, że przegraliśmy derby i że pozycja lidera w naszej słabej lidze nic nie znaczy, ale jak można postępować jak wy?! Wystarczy jeden dobry lub zły mecz jakiegoś zawodnika i momentalnie zmieniacie swoje zdanie o nim. Całą rundę prawie gramy bez Sobola, Głowy i Boguskiego, a teraz i Pawła Brożka (i proszę nie piszcie, że bez Brożka gra wygląda lepiej, strzelają więcej bramek etc. Bo nie możecie wiedzieć jak by mecz wyglądał z nim), a mimo to jesteśmy liderem i zdarzają się nam momenty naprawdę niezłej gry. Oczywiście bardzo bym chciał, żeby te momenty powtarzały się coraz częściej. Liczę na to w okienku transferowym bardziej się wzmocnimy niż osłabimy, powróci kręgosłup drużyny i może będzie to lepiej wyglądało. Może lepiej, może nie jedno wiem nie będę postępował tak jak wy. Owszem krytyka naszym zawodnikom jest potrzebna, ale bez przesady. Zastanawiam się tylko co was tak naprawdę zadowoli. Teraz dwie wygrane, pierwsza bardzo pewnie, druga po bardzo słabych 60 minutach, ale b.dobrej końcówce, ale wy nadal narzekacie. Ja cieszę się, że po tym spadku formy i bez podstawowych zawodników udało nam się jednak zgromadzić taką ilość pkt.

Jeszcze tydzień temu 90% forum najeżdżało na Piotrka Brożka za to pyskowanie do Skorży.Krytykowaliście jego grę, a dziś robicie z niego boga bo strzelił bramkę i zagrał dobry mecz?

Uważacie się za kibiców? To pokażcie, że nimi jesteście! Bądźcie z drużyną na dobre i złe. Sztuką nie jest kibicować i cieszyć się gdy wygrywa i zdobywa trofea, lecz być z nią cały czas mimo problemów jakie je dotykają. To właśnie odróżnia prawdziwego kibica od kibica sukcesu.

Chcecie trofeów i efektownych zwycięstw przerzućcie się na jeden z angielskich albo hiszpańskich klubów. Albo wreszcie ogarnijcie się i zrozumcie, że jesteśmy klubem z 30mln budżetem i przynajmniej na razie nic wielkiego nie zwojujemy.
Odpowiedz cytując