Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2009, 15:51
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Ja .......e, od tego meczu chujowsze są tylko wasze komentarze. Takie bla bla bla, jakie sie slyszy pod blokiem jak sie 3 babuleńki zbiorą - że tu boli, tam boli, młodzież ..... a zakupy cięzkie.
Wy tak samo pieprzycie. Nie mam zamiaru ich bronić po derbach czy Legii, ale ****a, mamy pierwsze miejsce i 3 punkty przewagi nad wiceliderem, jak sie uda cos strzelić to pięc punktow, a wy jęczycie o amatorach, nieudacznikach czy 5 lidze kazachskiej.
a kto ma obecnie tam coś grac niby? Jop? Diaz? Jirsak? Ćwielong? przecież to miała być głęboka rezerwa i gdyby nie kontuzje 5 ( PIĘCIU ****A!) podstawowych graczy wychodzili by na ogony z Odrą czy Koroną - a tak muszą grać co tydzień przez 90 minut.
troche pokory panowie, wiem ze mistrzostwa i wycieczki do Londynu czy Rzymu rozpuściły nie jednego, ale z obecnym składem, z może 11 piłkarzami bedacymi w stanie grać na jakimś poziomie lider i zapewne cala zima spedzona w fotelu lidera jest sukcesem.
wystarczy dokupic jakiegos srodkowego obronce zeby Głowa z Marcelo mieli zmiennika, a jak sie wylecza w koncu Boguski, Sobol, Garguła czy Głowacki, jak w końcu nie bedziemy musieli ogladac wyczynow Jopa czy Diaza, to rewanze z Cracovia czy Legia bedziemy ogladac z blogim usmiechem na mordzie i znowu spotkamy sie na fecie...
Nie no oczywiście. Co tam, że możemy być Lechem z poprzedniego sezonu- mamy 1 miejsce i wgl jest taka bajka, że głaskajmy ich! Tylu kontuzjowanych... No kurczę, że też za Pawła Brożka gra Ćwielong. Tamten to ma taką formę, że jakby tylko nie urazik jakiś tam to pyknął by dziś nawet i ze cztery brameczki!
Sam pieprzysz jak babcia z jajkami przed klatką...
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując