Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2009, 11:52
ZNAMEK napisał(a):Wyświetl post
witam,

jestem fanem Wisły mieszkającym w Warszawie i właśnie przed momentem oglądałem w stacji TVN Warszawa program o nazwie "Nasza Legia" gdzie przedstawiali od "kuchni" co się dzieje w klubie. Następnie redaktor analizował tabele ekstraklasy i nagle mówi Wisła ma aktualnie 2 pkt przewagi nad legią ale "niemal pewne jest że Wisła straci punkty w najbliższym meczu z Chorzowskim Ruchem" W pierwszej chwili się z tego śmiałem (kolejna oznaka kompleksu warszafki) ale później stwierdziłem że zlepek podobnych fragmentów mógłby być dobrym motywatorem dla piłkarzy Wisły.
Wiadomo ze warszawskie media maja do nas dość specyficzny stosunek.
Regularnie ogladam Lige + i Lige + Extra na C+. Na zakończenie kazdej Ligi + Extra pokazywane sa smieszne sytuacje z udzielem komentatorow ktore wydarzyly sie podczas realizacji spotkan pilkarskich. W jednym z ostatnich odcinkow pokazane było jak Marcin Rosłoń (były legionista) testowal swoj mikrowfon i krzyczal dla proby przed meczem: " Brooozeekkk, Broozeeekk" a pozniej ciuchutko dodal " Tak chyba dzisiaj będzie - niestety"
Byly legionista przynajmniej w pracy czyli na antenie moglby przynajmniej zachowac pozory obiektywizmu
Odpowiedz cytując