Wyświetl pojedynczy post
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2009, 16:35
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Istnieje możliwość zamontowania multiroomu na dwóch pakietach podstawowych?
Ogólnie rzecz biorąc, interesuje mnie możliwość oglądania na dwóch telewizorach C+ Sport i C+ Sport extra.
jak najtańszym kosztem

I jeszcze jedno. Po spełnieniu wszystkich warunków promocji bla bla otrzymuje telewizor za złotówkę na zawsze czy muszę go zwrócić po np. 24 miesiącach - momentu wygaśnięcia umowy, tak jak to miało miejsce z dekoderami?
Ja zrobilem tak ze wzialem prestiza hd+ za 85zł przez 9m-cy, a za 165 przez 4m-ce, kupilem splitter CLONE+ za 499zł w Hollexie (bezprzewodowy), podpialem na dwa dekodery i hula
U mnie były dwie anteny, więc wolałem bezprzewodowy, jak masz antenę z której i tak musisz ciągnąć drugi kabel, to chyba lepiej puścić razem z kablem antenowym kabel od splittera, estetyka ucierpi, portfel na pewno nie

TV dostajesz na wlasnosc, jest warty ok 1000zł, więc warto przeliczyć czy Ci się opłaca, bo plusem jest jeszcze to, że multiroom (normalnie płatny 35zł/m-c) masz w tej umowie na 24m-ce też za darmo...
Czyli 1000zł za TV + 770zł (za multiroom) daje Ci ok 1800zł upustu do sumy abonamentów za dwa lata

Ja wolałem jak najkrócej-13m-cy, do tego podzielone na dwa dekodery, ale zamiast co 6 godzin zmieniac karty jak w opcji C+ multiroom, kupilem własny splitter i mam spokój
Odpowiedz cytując