Wyświetl pojedynczy post
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2009, 16:33
W sprawie anulowania kartki Iwańskiego przez Komisję Ligi, znalazłem takie coś:
Cytat:
Komisja Ligi uznała, że kartka jaką ukarany został Maciej Iwański jest niezasłużona i anulowała karę. Rozgrywający Legii Warszawa został ukarany żółtym kartonikiem w meczu z Lechem Poznań.

- Sprawa była oczywista. Nawet jeśli Iwański zagrałby ręką, nie chciał nikogo oszukać. Przyjął piłkę w biegu. Wściekłem się. Będziemy reklamowali tę decyzję, bo każda kartka w końcówce ligi jest ważna - powiedział dziennikowi "Polska The Times" Jan Urban.
Po tym tekście dla mnie sprawa Marcelo jest oczywista. Jeśli Iwańskiemu anulowali za rękę, którą rzekomo nie chciał zagrać, to Marcelo powinni zrobić to samo. Przecież Marcelo nawet nie sfaulował bramkarza, a jeśli być upierdliwym (tacy są z Komisji Ligi) to po rzekomym faulu Marcelo doszło do przepychanki z graczami Odry, ale EWIDENTNIE widać na powtórkach, że to gracze Odry mieli jakieś agresywne zagranie w stronę Brazylijczyka, a on nawet nie drgnął i nie wykonał żadnego gestu. KARTKA MUSI BYĆ ANULOWANA, jeśli sprawa będzie rozpatrzona merytorycznie.
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując