Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2009, 11:28
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Heniek do Zagłebia albo do Legii.Hmmm.. po jego ostatnim sezonie z Górnikiem to ja bym już wolał Marka Motyke albo Michniewicza zatrudnic.Zabrzanie grali kompletnie bez pomysłu za jego czasów.
http://www.ekstraklasa.wp.pl/kat,174...wiadomosc.html
A jakie budujące informacje/ Heniek dyrektorem sportowym Legii? Jestem za. Niech kupuje, może będzie szansa sprzedać mu Łobodzińskiego, Ćwielonga. A jak będzie trenerem to już istna magia. Cudownie. Legia zadołuje na kilka sezonów porządnie ale...no właśnie ale. Ale czy Walter oszalał?Jeśli tak to w./w rozkminy w Fubtol News mogą mieć rację bytu. Tylko wtedy. Walter w maju będzie mieć super stadion i zacznie czyszczenie, na pierwszy ogień idzie Trzeciak, później Urban,kilku kopaczy pójdzie w odstawkę, bo skończy się okres przejściowy. Walter sprowadzi porządnego trenera z zagranicy, zacznie ściągać piłkarzy a nie kopaczy. I raczej ten drugi wariant wydaje mi się najbardziej realny.

A Heniek w Zagłębiu? szkoda z takim stadionem lecieć do pierwszej ligi. No ale skoro sami tego chcą.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując