Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2009, 17:21
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Przyznam że nie dokońca Cię zrozumiałem, ja miałem na myśli że Wisła za Petrescu to mordercze treningi i nic więcej. Granie na aferę, pomijanie linii pomocy. Nie oceniam Petrescu za pracę w obecnym klubie.
Weź Ty sobie załatw archiwalne mecze i oglądnij a potem pisz.Petrescu miał tego pecha że każdy w pamięci miał jeszcze, jakby na to nie patrzeć, bardzo ładną dla oka piłkę Kaspra - tak patrząc faktycznie gra za Petrescu nie mogła się podobać, tyle że z drużyny Kaspra zostały zgliszcza.Gdybyś dziś - mając świeży obraz tego co od jakiegoś czasu gramy - oglądnął sobie większość meczów za Petrescu - pewnie byś powiedział - wow, ta drużyna jednak grała całkiem przyzwoicie.

A tak w ogóle to może by wypadało zawiesić na jakiś czas dyskusje na temat trenera - argumenty każdej ze stron są jasne ,nie ma sensu się żreć , trza poczekać co przyniesie przyszłość

Ja jeszcze liczę na Skorżę - byle dotrwał do zimy i byle miał możliwości by wyciągnąć wnioski(także a może w pierwszej kolejności)personalne.
94 - Allah Akbar!!