Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2009, 10:59
rozarian napisał(a):Wyświetl post
"Dał nam tyle radości"...Szkoda tylko,że w pakiecie dostaliśmy największą hańbę w historii w postaci Leviadiowatego kołka prosto w serce.
fakt.
Szkoda.
Szkoda, że przed Levadią nie mielismy czasu żeby zgrywac nowych zatransferowanych piłkarzy, że wyszliśmy na te spotkania z marszu, z dopiero co przybyłym Jopem, z nowym rozgrywającym (zapomniałem nazwiska...) z nowym wysokim napastnikiem (tez zapomniałem), ze świetnym rozpoznaniem.
Fakt, że i z błędami w przygotowaniach do sezonu
"Mamy najlepszego trenera w Polsce"...a ja myślałem czytając ostatnio zwolenników Macieja,że od trenera w sumie niewiele zależy.
Nie bądź demagogiem.
W sumie od trenera zależy bardzo dużo, kiedy ma piłkarzy. Kiedy jednak ci piłkarze w pewnym momencie postanawiają stac się kopaczami, to i Mourinho ich nie przekona w ciągu kilku dni, żeby zachowywali się jak piłkarze a nie kopacze.
Podsumowując: współpraca trenera z kopaczami w naszej drużynie układa się dobrze, kiedy bez wysiłku trzeba pokonywać Piasty i Odry w celu utrzymania pierwszej pozycji w tabeli.
Kiedy jednak trzeba zacząć na poważnie grać w piłkę, bo przeciwnik się stawia (Levadia, Lech, Legia, Cracovia) jeden z trybików tej maszyny (kopacze) okazuje się być niewydolny.
Zmiana trenera nie spowoduje podniesienia jakości samych piłkarzy. Najwyżej przez kilka meczów więcej się będa starali.
Natomiast wymiana zużytych trybików przy zachowaniu tego samego ukladu sterującego.. i owszem
Reasumując,nasz trener ma genialne zasługi jeśli chodzi o sukcesy w mizernej lidze,natomiast wobec"Realu Pribałtiki"jego geniusz się ulatnia.
jak wyżej
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....