Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2009, 01:28
orm napisał(a):Wyświetl post
Stwierdzenie "nic nie osiągnął poza dwoma MP" jest piękne. To tak jakby powiedzieć "W życiu nie zarobił ani grosza oprócz miliona złotych".
A od kiedy to się kokosy zbija na MP?Wytłumacz mi to bo może o czymś nie wiem.Swego czasu jak jeszcze Kazikowi nie odbiło, bardzo mądrze zauważył że w Polsce wydanie płyty jest w zasadzie działalnością charytatywną a kasę zarabia się na koncertach - czaisz analogie?

Ojcze ciemko...ładnie to tak wybiórczo oceniać rzeczywistość?.Z pechową porażką z parchami toś mnie w ogóle rozbawił a do tego zapomniałeś o meczach z Legia i Lechem(1-1-8) czy też o meczach z Estońskim potentatem.Czy żeby nie przegrać ponad 90% meczów z drużynami które czasami potrafią prosto kopnąć piłkę potrzeba cudotwórcy?

Czyż nie jest tak jak pisze rozarian...Osiągnięciem trenera są 2 mistrzostwa, natomiast z porażkami to on nie ma nic wspólnego a to tylko wina grajków?
Nie żartujcie sobie proszę.

I żeby było jasne - ja wcale nie chcę jego głowy, chwile po derbach może tak i po części było, natomiast już na zimno uważam że całkiem możliwe że Skorża nie powiedział ostatniego słowa i chciałbym żeby dać mu szansę na rehabilitacje na wiosnę.
Tyle że nie stosujcie podwójnego kryterium jeśli chodzi o jego ocenę - zasługi na jego konto - porażki na konto grajków, bo to mało poważne
94 - Allah Akbar!!