Wyświetl pojedynczy post
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2009, 20:33
maciek777 napisał(a):Wyświetl post
Barcelone jak to Barcelona,na Camp Nou moze strzelic i 8 bramek,na wyjazdach gra w kratke.Jak dotad 3 wygrane i 3 remisy wcale nie z jakimis topowymi druzynami,ale ze srodkiem tabeli. Jak dla mnie skonczy sie 0-1 albo 0-2 dla Katalonczykow. Watpie,aby po wygranej z Realem i skasowaniu ciezkich 3 pkt nagle dali sobie je odebrac na wyjezdzie z cienkim xerezem.Sam bede ten typ grał,czy z hc to zobacze.

PSG śmierdzi i to strasznie,zobacz sobie ich statystyki wyjazdowe i jeszcze raz sie zastanow,na wyjezdzie 2-2-3. Bolougne ostatnio gra fatalnie,ale jak dla mnie u siebie sie przelamie i moze byc remis,jezeli PSG nie wykaze sie czyms niezwyklym,a prawda taka ze jest obecnie ligowym sredniakiem.
Może i masz racje, napisałes sensownie. Ale warto dodać że PSG ostatnio wygrało z liderem z Auxerre i mysle że to jest ten moment w którym zacznie się ich marsz w góre tabeli. Pamiętam jak oglądałem jakiś turniej towarzyski z udziałem PSG w przerwie letniej. Wtedy na kazdym kroku komentatorzy podkreślali że to jest drużyna która w przyszłym sezonie ( tzn juz tym ) będzie bardzo mocna i bedzie walczyła o jak najwiecej. Wiem ze w PSG nie zagra kontuzjowany GregoryCoupet ( bardzo mocny punkt w druzynie ) oraz Hoarau. Ale zobaczmy na drużyne Boulogne.. przecież to są murowani kandydaci do spadku to jest taka francuska Odra Wodzisław.. jako ze sledze Ligue 1 bardzo dogłębnie ( gdyż jet to moja najfajniejsza liga i lubie patrzec na gre francuskich druzyn ) uważam że Boulogne które ma bardzo bardzo słaba obrone nie da rady z PSG. Czytałem gdzies tez ze możliwa jest tam ponowna zmiana trenera ( Boulogne ). Boulogne wygrało tylko jeden mecz w tym sezonie na Stade de la Liberation - czyli własnym boisku a ostatnio wygrali w lidze jak czytam 22 sierpnia w Saint-Etienne gdzie wyciułali 1:0. Pozytywnie nastrajaja mnie tez wypowiedzi trenera PSG Kombouarea który zapowiada walke o jak najwyższy wynik i ze jego druzyna jest skoncentrowana na 100%. Warto jescze wpomniec jakim potencjałem dysponuje PSG... Makelele, Giuly, Luyindula,Clement czy magik Sessegnon.
Według mnie to może byc łatwy mecz dla PSG ale nie musi.. Bolougne ma w składzie drwali ktorzy moga zamurowac i tynkowac bramke.. byle by obronic jeden punkt.

Przewidywany skląd PSG: ( według mnie )
Edel
Ceara
Camara
Sakho
Armand
Giuly
Clément
Makelele
Sessegnon
Luyindula
Erding albo Maurice

Barcelony to jestem natomiast pewny na 99% ze wejdzie mi handi.

Dzieki za opinie.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 01.12.2009 o godz. 20:37.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując