Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2009, 18:34
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Panowie Panie mam pytanie opłaca sie inwestować w Gears of War na PC słyszałem że giera swego czasu zbierała dobre oceny tylko pytanie jakie ma wady i zalety i czy w ogóle są jakies problemy z instalką i odpaleniem pod Viste słyszałem coś o jakmiś zakładaniu konta by odpalić gre i jak jest ze sterowaniem da się grać na klawiaturze czy tak jak w Xie bez joypada raczej sie nie obejdzieczy lepiej zainwestować w Supreme Commander?
Powiem krotko - Jesli masz kase to inwestuj w obie gierki. Gears of war to moim skromnym zdaniem jedna z najlepszych strzelanek ostatnich lat. Ma dosc dobra grafike ale tym co przyciaga do tej gry najbardziej jest to ze tak naprawde ma bardzo duza grywalnosc. Gra jest prosta wystrczy klawiatura i myszka i powiem szczerze ze gra sie rownie przyjemnie jak na padzie na X`ie. Z instalacja problemow nie ma zadnych z rejestracja konta tez nie ma(oczywiscie zakladam tutaj fakt ze kupujesz oryginal...).

SupCom - jest znowu z drugiej strony jednym z najtrudniejszych RTS`ow(?!) w calej historii i przez to jednym z najgrywalniejszych. Ma jedna cholerna wade to nie jest gra na szybkie partie, bo srednio jedna potyczka trwa 2 godziny zanim zbudujemy baze armie i zgromadzimy surowce. SupCom jest cholernie czasozerny, ale jesli rajcuja cie takie klimaty, takie gry i ogolnie gry to jest to wlasnie jedna z tych gier ktore sa z gatunku "must have".
Odpowiedz cytując