Wyświetl pojedynczy post
kask88
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2009, 11:57
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Za porozumieniem stron, ładnie to nazwali. Wszak huczne,symboliczne pożegnanie Skorży ma się odbyć w Chorzowie. Tak czy siak Skorża dał ciała po całości. Miał najlepszych kopaczy w kraju a nic z nimi nie osiągnął. Poza MP,które i w zasięgu Liczki było, do tego za czasów Skorży coś dziwnego zaczęło się dziać z Zieńczukiem, inaczej byłaby bida. Brak atmosfery w drużynie nie tłumaczy całkowitego chaosu jaki gra Wisła od ponad sezonu. Nie wiem kto walnięty da Skorży do prowadzenia jakiś zespól jeszcze.
Nie wiem czemu wy zwalacie głównie na trenera winę za brak motywacji itp. Uważam że rolą trenera jest motywowanie na mecze ze słabszymi drużynami i Maciej Skorza to robi. Czy uważacie że zawodnikow na derby trzeba mobilizowaćczy na mecz z Legia czy Lechem Chyba piłkarze wiedza o co grają dla kogo grają i dla jakiego klubu grają i musza walczyć ze wszystkich sił. Problem tkwi nie w trenerze a w głównej mierze w piłkarzach. Mielismy juz w ostatnim czasie tylu trenerów i zawsze po jakims czasie bylo to samo. Wiekszosc piłkarzy nie zasługuje na grę w Wiśle Kraków. Wyrzucimy trenera i co kogo zatrudnimy ? A piłkarze pozostana ci sami i problem powróci zapewne ..... Nasi piłkarze albo nie walczą albo lekceważą druzyny w lidze oraz w pucharach albo sie przestraszą lepszego przeciwnika. Trener po meczu z Levadia sie postawił ze to jego wina ale ludzie czy trenera winą jest to ze druzyna przegrała z Levadia która na mecz w europejskich pucharach przyjechała autokarem i gra w lidze w ktorej 2 drużyny sa profesjonalne ? W tym meczu ja mogłbym byc trenerem i bez rzadnej taktyki piłkarze powinni byli wygrac. Jeżeli nie ma pieniędzy na transfery to moze wypadałoby pomyślec nad szkoleniem młodziezy w klubie bo panowie z jednym boiskiem treningowym obok stadionu i jednym w Skotnikach dla wszystkich druzyn młodziezowych i kadry seniorskiej to jest smiech. Ja nadal wierze w trenera i chciałbym aby został i połowe piłkarzy powinno wyleciec a nie trener...
Ostatnio edytowane przez kask88 : 01.12.2009 o godz. 11:59.