Marszałek napisał(a):

|
Za porozumieniem stron, ładnie to nazwali. Wszak huczne,symboliczne pożegnanie Skorży ma się odbyć w Chorzowie. Tak czy siak Skorża dał ciała po całości. Miał najlepszych kopaczy w kraju a nic z nimi nie osiągnął. Poza MP,które i w zasięgu Liczki było, do tego za czasów Skorży coś dziwnego zaczęło się dziać z Zieńczukiem, inaczej byłaby bida. Brak atmosfery w drużynie nie tłumaczy całkowitego chaosu jaki gra Wisła od ponad sezonu. Nie wiem kto walnięty da Skorży do prowadzenia jakiś zespól jeszcze.
|
Nie wiem czemu wy zwalacie głównie na trenera winę za brak motywacji itp. Uważam że rolą trenera jest motywowanie na mecze ze słabszymi drużynami i Maciej Skorza to robi. Czy uważacie że zawodnikow na derby trzeba mobilizować

czy na mecz z Legia czy Lechem

Chyba piłkarze wiedza o co grają dla kogo grają i dla jakiego klubu grają i musza walczyć ze wszystkich sił. Problem tkwi nie w trenerze a w głównej mierze w piłkarzach. Mielismy juz w ostatnim czasie tylu trenerów i zawsze po jakims czasie bylo to samo. Wiekszosc piłkarzy nie zasługuje na grę w Wiśle Kraków. Wyrzucimy trenera i co kogo zatrudnimy ? A piłkarze pozostana ci sami i problem powróci zapewne ..... Nasi piłkarze albo nie walczą albo lekceważą druzyny w lidze oraz w pucharach albo sie przestraszą lepszego przeciwnika. Trener po meczu z Levadia sie postawił ze to jego wina ale ludzie czy trenera winą jest to ze druzyna przegrała z Levadia która na mecz w europejskich pucharach przyjechała autokarem i gra w lidze w ktorej 2 drużyny sa profesjonalne ? W tym meczu ja mogłbym byc trenerem i bez rzadnej taktyki piłkarze powinni byli wygrac. Jeżeli nie ma pieniędzy na transfery to moze wypadałoby pomyślec nad szkoleniem młodziezy w klubie bo panowie z jednym boiskiem treningowym obok stadionu i jednym w Skotnikach dla wszystkich druzyn młodziezowych i kadry seniorskiej to jest smiech. Ja nadal wierze w trenera i chciałbym aby został i połowe piłkarzy powinno wyleciec a nie trener...