Wyświetl pojedynczy post
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2009, 20:15
Ojtam, ja bym z tego incydentu z Pietią też bym nie robił jakiejś wielkiej sprawy. Chłopakowi się głowa na boisku czasem gotuje, przecież nie raz to widzieliśmy jak do kogoś na boisku staruje z pięściami niemalże, bo go sfaulował, no nerwowy człowiek jest..

Skorża jeśli to dobrze rozegra, to ma szansę nawet to przekuć na materiał do zmotywowania Piotrka, pamiętacie tą historię ze zdjęciem Lewandowskiego przez Leo w 30-tej minucie z Kazachstanem chyba? Rzucił koszulką, nie podał ręki Kaźmierczakowi, który go zmieniał, focha strzelił, pół Polski zastanawiało się czy to jego koniec w kadrze, a Beenhakker mu odpuścił, dzięki czemu potem Lewandowski stał za nim murem, podobnie jak wszyscy piłkarze wtedy.

Skorża jest na dobrej drodze, żeby to powtórzyć. Zareagował ostro, Piotrek się pokajał, myślę, że zmądrzeje i doskonale wie, że następnym razem już mu się nie upiecze.

Tak na marginesie tylko, to ciekawe tylko, czy nie jest to jakiś dowód na to, że piłkarze po prostu już czują, że pozycja Skorży słabnie..

ps. oj, widzę powyżej, że nie tylko mnie się to z tym Lewandowskim skojarzyło
Ostatnio edytowane przez masada : 30.11.2009 o godz. 20:20.