Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2009, 00:19
Teraz uwazam, ze Ty przesadzasz. Gwizdnał 3 spalone, których nie było (z czego dwa mimo to jakby zostały rozegrane i raz do niczego nie doszło, a raz Mucha i obronca wybili) i gwizdnał faul, którego MOŻLIWE *, ze nie było na 30 metrze przed bramka i z tego padł gol, z powtórki która byla (o czym mowi nawet zawodnik GKS).

Dla mnie w tym roku byly znacznie grubsze wtopy niz ten mecz. Ja naprawde uwazam, ze GKS przegrał ten mecz bardziej przez indolencje strzelecką niz przez sedziego i tego sie bede trzymał. Widze natomiast, ze ten mecz urosnie (jezeli jeszcze nie urosl) do prawdziwej legendy (bo juz jest ordynarnie, konsekwentie, zaraz sie okaze ze zagwizdal 20 fauli, których nie było i w ogole bylo to jedno z najwiekszych kuriozum w polskiej pilce) i jezeli psim swedem, cudem, przypadkiem zdobedziemy mistrza 2010 to bedzie gadane. No, trudno

P.S.Ty nie robisz, fajnie. Ale wiekszosc (z zacnymi wyjatkami) Twoich kolegów po szalu w paru tematach (wbrew pozorm nie we wszystkich sie wpisalem) jedzie otwartym tekstem z tym co mam w opisie, dlatego sobie 'groteskuje'. A co to znaczny, ze 'cos nie jest w porzadku' ? Czy to znaczy cos wiecej niz pomylka? Z premedytacja? Jesli tak no to wiadomo o co Ci chodzi - o to co mam w podpisie. Przeciez tu sa dwa wyjscia. Kupiony albo slepy.

A i dalej uwazam, ze danie karnego Odrze na KSP w 90 minucie czy uznanie gola po przyjeciu pilki reka (Legia we Wrocławiu) jest znacznie wiekszym przewinieniem niz trzy spalone (z czego dwa rozegrane) i wolny na CO NAJMNIEJ 30 metrze (a nie na 20 jak ładnie chciałes przemycic).

* Dodam, ze w kontrowersjach np Wieszczycki tutaj nie widział faulu, ale na zasadzie, ze 'skoro to byl Radovic to pewnie symulował' (czyli nie jest to oczywistosc). Dle mnie to zaden dowód co powiedza w kontrowersjach, bo wielkokrotnie dawali tam wyraz ze kompletnie nie znaja regulaminu Komisji Ligi mowiac co to KL powinna albo nie powinna zrobic (o zgrozo zwlaszcza ten typek od sedziów), ale w innym temacie ktos tam uznal, ze skoro w kontrowersjach uznano, ze Jop nie zasluzyl na czerwona (co mnie cieszy) to znaczy ze nie zasluzyl.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 30.11.2009 o godz. 00:26.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując