|
Cieszy mnie wreszcie że piłka wpada Kiro do bramki. Troche pewności siebie i pokaże że jest piłkarzem nieprzeciętnym. Gole bardzo ważne, ale jak dla mnie zawodnikiem spotkania był Małecki. Jako jedyny pokazał równy poziom przez cały mecz. Dzis mógł pokazać umiejętności indywidualne bo piłkarze Odry dali się kiwać jak tyczki. Poniekąd cieszy mnie że Paweł nie mógł wystąpić w tym meczu. Myślę że nie możemy trzymać go na boisku bo może zrobić 2 błyskotliwe akcje- vide Roger, szczególnie że możemy tylko zrobić mu tym krzywdę. Ćwielong nie pokazał dziś nic specjalnego a jednak był ważnym ogniwem z przodu, oby z tym chłopakiem nie zrobiło się to co z Łobodzińskim. Martwi mnie nasz Napoleon. Dostaje wreszcie szanse pokazania się ze słabszym przeciwnikiem i jest nie widoczny choć ładnie pokazywał się do podań. Ciekawy jestem kto zagra na środku obrony za tydzień i jak Skorża postąpi z Pietią. Plus jeszcze dla Alvareza (czemu nikt jeszcze nie mówi o wykupieniu go, przypomina mi się mój ulubieniec Alves) i Cantoro choć na drużynę atakującą nie wystarczy, ale teraz właśnie takiego spokoju potrzebowaliśmy. Minus dla Jopa, szkoda że Kowalski nie może zagrać, choć lepiej niech zostanie na wypożyczeniu jeśli w następnej rundzie ma siedzieć na ławie.
Jeśli ktoś ma ochotę na konstruktywną dyskusję zapraszam na priv. Poziom forum dołuje niestety:/
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|