Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2009, 21:53
AS82 napisał(a):Wyświetl post
To chyba jedyna mozliwosc ustawienia srodka obrony
Ja bym na miejscu Skorzy nie wstawial Cantoro tylko dal 3ciego napastnika Boguskiego, bo skoro nie mamy obrony to chociaz niech bedzie duzo ofensywnych pilkarzy z przodu, Cantoro i tak ch*ja prawie gra w obronie i ataku wiec bedzie wiekszy pozytek:
Pawelek-Alvarez,Diaz,Jop,Pi.Brozek- Kirm,Jirsak,Malecki-Pa.Brozek(jak sie wykuruje),Boguski,Cwielong
W sumie jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest gra ofensywna. Masz rację. A ja powiem jeszcze więcej.Absolutnie nie może zagrać Brożek Paweł,bo zacznie się granie na niego,szukanie go więc tym samym zmiejszy się pole manewru,element zaskoczenia. Pomijam fakt,że facet jest mega nieskuteczny, szkoda energii na niego. Tak to może coż Kirm i Jirsak wymyślą. Poza tym kluczowe jest strzelenie gola jako pierwsi. Wtedy Ruch będzie się musiał odkryć i będzie szansa na kontry. No ale kluczem jest dobrze wejść w mecz. Inaczje nie wyobrażam sobie szybkiego Niedzielana na tle Jopa,jeszcze grającego linią w obronie. Jednym słowem przenieść wszytko na środek ewentualnie połowę Ruchu. Cantoro będzie tutaj odgrywać kluczową rolę, musi prowokować, zwalniać. Może uda się kogoś na czerwień złapać.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując