Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2009, 18:33
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Petrescu uważał tez, ze terminarz jest pod Legię ustawiony, bo najpierw przeciwnik grał z Wisła, gdzie się męczył, a potem jechał na Legie wykończony i wykartkowany.

W tym sezonie Legia najpierw grała z Załębiem, a potem to Zagłębie grało u siebie z Wisła. Za dwa tygodnie bedziemy mieli tego powtórkę.

Akurat dla mnie Petrescu to zły przykład - bo to frustrat, który jakby był trenerem Legii to gadał by to samo tylko, ze na Wisłe - zwróc uwage, ze ostatnio w wywiadzie dla polskiej prasy tez mówil, ze w Rumunii go gnebią sedziowie. Sorry, ale w światowe spiski przeciw Petrescu to ja juz na pewno nie uwierze.

Dwa Petrescu wcale nie jest zbawca rumuńskiej piłki. Przed Unirea grała w LM rok wczesniej Cluj, a dwa lata wczesniej Steaua, a chyba 5 lat wczesniej w 1/4 Uefy była Steaua, Dinamo i Rapid.
Ale ja pytałem o akcję Canal + i Wieszczyckiego
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując