FraMat napisał(a):

nadal się napinasz
po co spekulujesz co by było gdyby...?
ja odnoszę się tylko do faktów - był faul taktyczny, niegroźny - żółta kartka bez wymysłów
idź się pozalic na swoje forum
wymyślasz głupoty, żeby ludzi denerwować a potem wyjeżdżasz z tekstem; "więcej luzu, bo żyłka peknie".
Hipokryta
|
nie napinam się. Wyrażam swoje zdanie. Dla Ciebie to tylko faul taktyczny, dla mnie coś więcej.
Koronny argument- idz się pożalić na swoje forum: moja odp-nie mam swojego forum, jeszcze takowego nie zalożyłem.
Tekstem 'więcej luzu bo zyłka peknie' chciałem rozładować coraz to bardziej napięta atmosferę. Dodałem do tego wszystkiego -->

. Cóż, nie udało się. Jestem hipokrytą.
Ogryzku, czy faul Jopa był w meczu FK Moskwa-Spartak Moskwa, czy też w spotkaniu Odra-Wisła Kraków?
Eustachy: chyba nie zrozumiałeś dokładnie, o co mi chodzi. Nie napiszę, że wejście Choto w Piszczka nie było chamskie- bo było i to bardzo. Kilka innych jego wejść też było nie na miejscu. Chodiz mi o to, że gdyby np wczoraj Choto wszedł w rywala tak jak uczynił to dziś Jop, to niektórzy zaczeli by pisać, że Choto to rzeźnik i gra chamsko. O faulu Jopa nikt nie napisał. Tak, jakby go wcale nie było. Bo wszystko co związane z Legią, to złe, spiskowe, chamskie itd.