Nie, nie jest mi wstyd.
A trafił do więzienia w związku z tamtym meczem ?
Przecież Wiśle też nie raz, nie dwa sędziował któryś z umoczonych sędziów (każdej drużynie sedziowali, taka skala zjawiska), raz lepiej, raz gorzej - nie wyciągajmy z tego wniosków...
Bardziej chodzi mi o cos innego - sędziowie (czy przekupieni czy czyści) najzwyczajniej w świecie mają prawo się pomylic. Dobrze ktoś napisał wyżej - mamy pseudo ligę, pseudo kopaczy, nie wymagajmy zatem super zajebistych sędziów... Małecki w ciągu meczu 10 razy źle poda piłkę, 10 razy źle ją przyjmie, 2 setki zmarnuje... a sędzia pomyli się raz i już żale, że ustawił mecz...
Zreszta pomyłki/kontrowersje są wszędzie - wczoraj obejrzałem mecz PSG-Auxerre, jakbyś zobaczył jak tam w końcówce skrzywdzono gości z rzutem karnym... i skończyło się 1:0... Jeśli już gdzieś były spiski by pomóc klubom ze stolicy to tam. Bo jakim prezentem jest wolny z 30 metrów ?

Wiśle np taki "prezent" by gówno dał... A i wystarczyłoby by w Legii bronił każdy inny bramkarz z ligi niż Mucha, tez by skończyło się inaczej i nie byłoby gadania...
Zachowajmy trochę zdrowego rozsądku.
PS - sędzią nie jestem, znam jednego, ale on gania po klepiskach A-Klasy