Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2009, 03:59
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Ja pierdzielę, jak się można tak długo ciskać o takie bzdury?
.
Popieram - ja rozumiem że ze względu na stare czasy ciężko przyjąć że dziś jest wszystko cacy ale bez przesady.

Gdyby spisek był to za chiny ludowe nie wygralibyśmy tej ligi w zeszłym roku
A co do beznajdziejności sędziów - jaka liga tacy sędziowie.(niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego mając grajków kaleków, podwórkową ligę ktoś liczy że akurat sędziowie, swoją droga mocno przetrzebieni, maja być inni?) Poza tym sędzia bez powtórek wideo stoi zawsze na straconej pozycji.

Reasumując - spalcie mnei na stosie ale ja tego nie kupuje

btw - tragedią jest że przez nasza zajebistą grę daliśmy się każdemu odbić od dna - najpierw Lech , teraz parchy i Legia.

ps i w****ia mnie to że sprawy sędziowania są podnoszone wtedy jak gramy gigantyczną padaczkę...Czy ktoś nam przeszkodził wygrać z Lechem,Legią i parchami i mieć w zasadzie mistrza w kieszeni?.Na dzień dzisiejszy w żadnym stopniu nie zasługujemy na mistrza i takie modlenie się i szukanie dziury w całym - pt. 'żeby tylko reszta przegrywała' i wielki płacz i szukanie winnych(spiski/sędziowie) jak jednak nie przegrywają - to się nadaje do frustratów z kałuży więc apeluje - nie idźmy tą drogą - to że oni się ośmieszają w każdy możliwy sposób i cała Polska wie że to ludzie z innej planety , to nie znaczy że musimy do nich równać i wszędzie widzieć spiski i układy przeciwko nam.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 29.11.2009 o godz. 04:13.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując