Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2009, 20:33
harthausen napisał(a):Wyświetl post
cóż, warszawiaczki zachwyceni , jak uda się coś przekrętem ugrać a jak już ich do czasu do czasu złapią na kancie i nie odpuszczą to latami płaczą , że im mistrza zabrali

(napineczka drobna, ale jak spidey takie bzdury wypisuje, to aż się prosi)
Jestes wielki, napisałeś 'warszawiaczki'.

Nerwy Wam puszczaja, bo pewny mistrz (dla mnie nadal pewny) ucieka przez nieporadność i zenade Waszych kopaczy. Jeszcze dwa tygodnie temu byscie to zlali, ewentualnie pogadali przez 3 posty. A dzisiaj niektore Wasze posty nie roznia sie niczym od tych Cracovii z ta roznica, ze my odgrywamy role Wisły.

Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Żartujesz sobie?Legia dziwnym trafem za często wygrywa po kontrowersyjnych decyzjach arbitrów!Mało tego - gracze z Łazienkowskiej NIE dostają kartek! Bełchatów miał 17 fauli i 4 żk a Legia 26 fauli ani jednej kartki!
Mówisz o Wrocławiu - owszem , gol Gancarczyka nie powinien był zostać uznany ale :
1) to była JEDYNA zła decyzja arbitra w tym meczu na niekorzyść Legii
2) dziś Małek podjął z 15 s****iałych decyzji!

To nie Legia dostaje kary z kosmosu za urojone przewinienia! My za Kielce dostaliśmy 30 000 i 2 mecze bez wyjadu a Wy za "jeszcze jeden" NIC nie dostaliście!
Mam dalej wymieniać
Czesto? Kiedy jeszcze? Nie dosc, ze nie dostajemy kartek to jeszcze nie tracimy goli.... Astiz przeciez nie gral za kartki (zreszta nie chce mi sie szukac, ale na sto tysiecy procent nie jestesmy liderem w tabeli Fair Play, ba wydaje mi sie nawet ze jestesmy za... Wisła). Mam wrazenie, ze nie myslisz co piszesz tylko przelewasz frustracje... Ktory faul dzis byl na kartke?

Co z tego, ze byla jednyna skoro doprowadzila do tego, ze stracilismy szanse na Mistrza (na ktorego TAK WIEM nie zaslugiwalismy). Bramka Francji tez byla jedynym bledem w meczu z Irlandią, bramka Maradony z Anglia pewnie tez. GKS mógl strzelic pare goli, ale swietnie grał Mucha. A przy jednym czy dwóch spalonych akcja leciala dalej (tzn pilkarzyki graly) i udalo sie wybic. Dostalismy faul z dupy (chociaz szczerze mowiac wcale nie jestem tego taki pewien - co innego te spalone), ale gola nie dostalismy. Iwanski dopiero oddal ladny strzal. Nie strzelilismy gola ze spalonego, nie dostalismy karnego z dupy, tylko wolnego z 30 metrow. To jest dla mnie roznica. Nie pisalbym tego wszystkiego, gdyby GKS np nie dostal ewidentnego karnego czy obronca Legii wybil pilke z bramki reka. Wyczuj roznice.

A jak myslisz czemu nie dostalismy ZADNEJ kary? Pokombinuj (moze dlatego, ze u siebie mamy pelna inwigilacje i orwella, a na wyjazdach siedzimy wsrod kibiców gospodarzy albo w ogole nas nie ma?). Odezwij sie jak ogarniesz pare spraw...

EDIT: Dostalismy JEDNA czerwona kartke, Wy zadnej. Dostalismy 22 zólte karki, Wy 21. O CZYM TY MOWISZ?
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 28.11.2009 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując