Wyświetl pojedynczy post
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2009, 20:26
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Chłopie ale usiadz na spokojnie i przemysl sprawe. Zagłębie - Wisła i gol Marcelo. Pisałeś to samo? Sedziowie sa jacy sa i koniec. Nic na to sie nie poradzi. Jasne, ze dziś nam bardzo pomogli, ba nawet uratowali dupe. Wam nigdy tego nie zrobili? Kpisz czy o droge pytasz? Kazdy w tej lidze wielokrotnie korzystal na pomocy sedziów i kazdy był wielokrotnie przekrecany - dziś Bełchatów, 6 miechów temu my we Wrocławiu.

bbbnba - Chodzi mi o to, ze Dmowski jakby widział dzisiejsze granice to raczej by się załamał. Tak wiec wrzucanie i jego i tych granic i napis 'wielka' dziwnie wyglada..

spidey - podobaja mi sie Twoje posty
Żartujesz sobie?Legia dziwnym trafem za często wygrywa po kontrowersyjnych decyzjach arbitrów!Mało tego - gracze z Łazienkowskiej NIE dostają kartek! Bełchatów miał 17 fauli i 4 żk a Legia 26 fauli ani jednej kartki!
Mówisz o Wrocławiu - owszem , gol Gancarczyka nie powinien był zostać uznany ale :
1) to była JEDYNA zła decyzja arbitra w tym meczu na niekorzyść Legii
2) dziś Małek podjął z 15 s****iałych decyzji!

To nie Legia dostaje kary z kosmosu za urojone przewinienia! My za Kielce dostaliśmy 30 000 i 2 mecze bez wyjadu a Wy za "jeszcze jeden" NIC nie dostaliście!
Mam dalej wymieniać
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując