Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2009, 19:29
Z nieukrywaną przyjemnością sięgam do meczu z Lechem i Legią oraz komentarzy co po niektórych. Tak, żeby wiedzieli na przyszłość czemu część "radykałów" tak krytykuje Wisłę po przegranych meczach, szczególnie tych BEZ STYLU:

Cytat:
Nie rozumiem, jak mozna juz krytkowac, ze druzyna przegrala mecz ligowy.
A kto z Was nie wzialby takiego bilansu po 10 kolejkach?
8-1-1..
A jak druzyna bedzie przegrywac raz na 10 kolejek to mysle, ze konca swiata nie bedzie, bo po prostu to w pilce sie zdarza.
Cytat:
odezwalo sie po tym meczu kilku kibicow sukcesu;/ jeden mecz przegrywamy i juz sie zaczyna;/
Cytat:
A idźcie się powiesić bo Wisła przegrała w słabym stylu.
Cytat:
Czytając te komentarze można by dojść do wniosku, żeśmy już MP w tym roku przegrali
Cytat:
I jacy oni są żalośni... wystarczyłoby żeby po tej kopaninie w 94 minucie ktoś od nas strzelił i przywiózł 1 pkt i nie byłoby mowy o złym przygotowaniu, krzykaczach typu Małecki, drewna typu Brożek, zajebanego ciągle Łobodzińskiego i platfusa Pawełka.
Cytat:
Kazałem babci spojrzeć na tabelę i powiedziała że nie.
Cytat:
Ech , widzę że zaklinanie rzeczywistości i festiwal frustracji trwa w najlepsze . Loża szyderców i expertów pracuje pełną parą (...) Widać jak wielu dziś jest kibiców sukcesu.
Cytat:
Ludzie- otrząśnijcie się! Dajcie kasę na nowe transfery. Siądźcie na ławce trenerskiej. Ciśnijcie piłkarzy na treningach. W dupach Wam się przewraca!
Cytat:
Od nowego sezonu dajmy do zrozumienia trenerowi i piłkarzom że mają wygrać z Legią i Poznaniakami. I tylko z nimi. W końcu sramy na wygrane z Odrą i Piastami.
Cytat:
Cytując twój post: Dlaczego wygrał z nami Lech? Dlaczego wygrała z nami Legia? "Bo ja uważam po prostu że miała więcej szczęścia"
Cytat:
Jestesmy liderem, wygrywamy i jeszcze zle.
I tak dalej. Od razu mówię, że nie pisze tego żeby siać napinki czy atakować forumowiczów (dla tego nota bene nie dałem nickow). Chodzi mi tu o podejście. Ktoś kto krytykuje grę Wisły, STYL w jakim przegrała czy zremisowała, od razu jest wrzucany do worka "kibice sukcesu", przypominane są mu czasy unimilu i hasła "ciesz się z tego co masz", albo również "no przecież i tak jesteśmy pierwsi w tabeli".
Niestety, ten "brak szczęścia" (sic!) spowodował, że z 7 punktami przewagi nad Legią pozwoliliśmy się wyprzedzić, Lech nas goni (z 11 punktów już tylko 3 straty) a my drżymy o mecz z Odrą Wodzisław O_o
Piszę tak tylko na przyszłość, żeby może co po niektórzy zamiast jechać po tych krytykujących grę, ambicję i styl popatrzyli na to z innej strony. Jesteśmy liderem tabeli, zabrakło nam szczęścia, cieszmy się tym co mamy ale ... wymagajmy. Wymagajmy ambicji, walki, charakteru.

Co do meczu z Odrą - chciałbym żeby w końcu wygrali, obstawiam remis.
Odpowiedz cytując