Wyświetl pojedynczy post
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2009, 19:04
kot napisał(a):Wyświetl post
ja nie mam nic do kibiców Legii czy nawet ich klubu, który w tradycji ma wspomaganie sędziowskie ( wywiad Vukovica ) i każdy dawniej do tego przywykł. Wisła to sama jest sobie winna zmarnowania swojej dominującej pozycji w tym sezonie i ten mecz Legii nie interesuje mnie pod tym względem. Ja mam wściekłość do organizatorów naszej ligii, że w chwili gdy wszyscy kibice w Polsce szukają wyjścia z upadku polskiej piłki, nadal stosowane są te same metody tej organizacji. Małek to nie jakaś popierdułka, tylko sędzia sędziujący w pucharach UEFA i tu nie ma przypadku czy jego nieumiejętnosci. To zabija we mnie nadzieję na lepszą piłkę w Polsce. To jest wręcz podłe. A głos stęsknionych za wszelką cenę tytułu mistrzowskiego, kibiców innych klubów, jest ich sprawą, którą ja nawet rozumiem, tylko nie o to w tym wszystkim chodzi, przynajmniej mnie. Nie tędy droga do zmian na lepsze. Korupcja i układy zdemolowały naszą piłkę a jeśli nadal tak ma być, to czeka nas zagłada całkowita. Bez uczciwej konkurencji nie wyciągniemy się z upadku nigdy.

o i o to chodzi.

Odpowiedz cytując