Markus napisał(a):

Dobre. Proponuję, abyś nie wypowiadał się już więcej na temat tego, co jest bezczelne, a co nie.
|
oczywiście posłucham, bo to Ty jesteś ekspertem on mówienia kto jest bezczelny, a kto nie. Mój ty guru
o rzucie wolnym w meczu z Polonią się wypowiedziałem. Był i to oczywisty. Rywal wjechał Mięcielowi w nogi i w takiej sytuacji nieważne jest to, czy zawodnik miał piłkę, czy już ją kopnął. Obejrzyj powtórki.
Ja Ci mogę napisać np, że w tamtym sedziowie robili wszystko, żebyście zdobyli mistrza (ale tylko mogę powiedzieć, bo tak naprawdę to zdobyliście go załużenie, nasze gwiazdki nie zasługiwały na niego). Tak samo tylko ty możesz sobie mówic, jak to pomagają Legii. Bo jest mnóstwo spotkań, gdzie sędziowie robią mega błędy przeciwko Legii- ale skąd ty to możesz wiedzieć). Mecz Legii ze Śląskiem- obejrzyj gola dla Wrocławian, to ci wszystko wyjaśni. . Mecz Legii bodajże z Piastem lub Bytomiem- Chinyama wychodzi sam na sam, ale sedzia odgwizduje spalonego którego jak domyślasz się, nie było (dodam, że Chinyama nie trafił do bramki, ale nie zmienia to faktu, że sędzia popełnił błąd). Błędy się zdarzają- co ma w tym sezonie powiedzieć Zagłebie Lubin, które już x razy zostało oszukane?
i jeszcze raz napisze. Tak, Małek dziś sędziował bardzo źle. Ale nic nie jest czarno białe, tak jak chcesz to przedstawić (Legia zła, Wisła cacy)