Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2009, 18:54
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem to co napisałem, i wskaż fragment, gdzie bronię Małka. Napisałem tylko, że może obronić się z powtórzonego wolnego (którego określiłem mianem naciąganego), bo Wróbel rzeczywiście wybiegł przed kopnięciem piłki.
Sprawa dotyczy zupełnie czegoś innego. Ale to trzeba zrozumieć, a nie przeczytać pobieżnie. Więc Ty nie bądz bezczelny i nie wmawiaj mi czegoś, czego nie napisałem/powiedziałem.
Co tam jeden błąd, który dał gola, lub co tam kolejny błąd, który uchronił być może od gola. Ważne, że to Legii pomagają. Tak wygląda Twoje stanowisko. Bez odbioru
Aha, czyli poprzedni post napisałeś nie po to, aby bronić Małka i Legii, wytłumaczyć jego skandaliczne decyzje, tylko po to, aby go zaatakować?

Dobre. Proponuję, abyś nie wypowiadał się już więcej na temat tego, co jest bezczelne, a co nie.

I nie porównuj jednej poważnej pomyłki na korzyść Wisły w całej rundzie, ze kilkudziesięcioma poważnymi pomyłkami na rzecz Legii (i to tylko w jednym meczu, do innych, np: do Polonii nie wracam) , bo to już nie jest masochizm, a sadomasochizm.
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.11.2009 o godz. 18:57.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując