|
ja proponuje od razu wprowadzic caly sklad z MESY...
Przeciez ostatnio tylko nieszczesliwie przegrali z 10 piłkarzami mlodej ekstraklasy Cracovii, która jest o wiele słabsza od Odry Wodzisław. Rozumiem wasze zachowanie, ale Łobodziński byłby Messim Młodej Ekstraklasy, tak żenująco niski jest tam poziom. Mówicie że Skorża nie ma nic do stracenia wiec niech pusci młodych. Wlasnie ma do stracenia miejsce na lawce w najlepszej polskiej druzynie, wiec na pewno wybierze wg niego najlepszych pilkarzy, bylby idiota gdyby wprowadzil do 1 skladu 5, a nawet 3 mlodych pilkarzy, ktorzy nawet nie zapowiadaja sie na pilkarzy klasy Malego czy Brozka.
Trener nie ma pola manewru, jeśli dotrzyma słowa z ostatniej konferencji to nie zobaczymy w skladzie Jopa, Łoba i Małego, chociaż wg mnie lepszy jest zdrowy Mały bez formy niż Brozek bez formy na tabletkach. Bogus mowi ze nie wytrzyma dluzej niz kilkadziesiat minut. Na srodku raczej nie zagra 17-letni Czekaj, nigdy go nie widzialem w akcji, nie wiem czy jego jedynym atutem jest to ze jest szybszy od Jopa. Diaz na środku gral 1 mecz, z Barca, nie wiadomo jak tam sie spisze. W srodku wtedy bedzie musial grac Mauro z Jirsakiem, nie mamy innego defensywnego pomocnika wsrod mlodych. Na dzien dzisiejszy Skorza ma niewielu pewniakow, niepodważalna jest pozycja Pawełka, Alvareza (i tak jest jednym z lepszych obroncow, choc wypadaloby sie nauczyc wrzucac), Marcelo, Jirsaka (ktory nie zachwyca ale konkurencji brak) i to tak na prawde tyle, reszta gra na zdecydowanie nizszym poziomie od swojego optymalnego.
|