Witam
Nie chcę się tu z nikim wykłócać , przekrzykiwać ani polemizować. Stary kibic (były kibol

) ze mnie i mam głęboko w dupie co próbują wciskać i wmawiać całemu światu dzisiejsi różni ŚMIESZNI niby-lepiej zorientowani "kibice" co to wiedzą że jakby nie oni , nie ich "dzidy" , siekiery i NOŻE !!!! to bałbym się na Reymonta przyjść , lub po meczu na piwo iść. Większego debilstwa , bredni i bełkotu dawno nie słyszałem.
Smutna prawda jest taka że nienawiść , nóż i dresik to wasz sposób na życie , i myślicie że to norma . hahah Próbujecie do swojego kretynizmu i zezwierzęcenia dorobić jakąś ideologię , podszywacie się pod barwy , opowiadacie że WIsła to Wy , No cóż przyjdzie i na Was "epoka lodowcowa ",. i to już niedługo.
Większość z obecnych debeściaków i dynamomenów to dzieci ery Cupiała i sukcesów , gówno wiedzą o Wisełce i jej historii.
Czy obecny "model kibicowania" z nożami , wjazdami i totalnym zdziczeniem jest lepszy od brytyjskiego siedzenia w krawaciku ? Patrząc na to co się z uporem odpier.. cie .bardzo ciężko na to odpowiedzieć ,tak czy siak w obliczu Euro , i potrzeby zapełnienia wielu nowych stadionów rząd i psiarnia tak czy siak się kibolstwem zajmie i gwarantuję wam że kibole przegrają. Ech , nie uczycie się na błędach , a wręcz przeciwnie.
Jestem bardzo "wdzięczny" za zamknięcie stadionu. BRAWO
Ps. Pewnie za nie długo do młyna wejdą "SPOTERSI"

Oj będzie się działo... Nowe pole do popisu