Saturas napisał(a):

Właśnie że nie należy się z tym pogodzić. NALEŻY TYM GARDZIĆ
Kogo to obchodzi że Sharksi bez sprzętu nie mieli by szans z JG? Zrozum że W DUPIE TO MAM bo to nie ma nic wspólnego z Wisłą i kibicowaniem. Jak dla mnie mogą wypełnić się chuliganami cmentarze byle by nie gineli postronni ludzie.
Z opowiadań starszych kibiców można wywnioskować że kiedyś istniały jakieś zasady, honor. Nie biło się kogoś jak ktoś dobrowolnie oddał barwy.?
|
w tym wypadku bez sprzetu czy ze sprzete góra byłaby akurat Wisła
a co do tematu to nie chce mi sie nt temat wypowiadac po raz enty, ale w czasie kiedy Wisła miała chwilowy kryzys fanatyków w polowie l 90 byly sytuacje, ze zydki zagladaly przed meczami nawet na Miechowska (2 razy im sie zdarzylo)
Saturas napisał(a):

|
Dziś 10 typów z siekierami napada na dziewczynę i tnie ją po twarzy. I TY ****A CHCESZ SIĘ Z TYM GODZIĆ
|
też najchetniej wy.. bym w powietrze wszystkie siekiery i noze.
Ale nie o tym mowa. Opowiedziałeś jakas niestworzona historię. Duzo rzeczy sie nasluchalem ale nie o ty, ze 10 typow z siekierami napada dziewczyne,
Tez jestem za takim działaniem, zeby klub na tym nie ucierpial nawet kara 10 zl. Rowniez jestem załamany karą, ale wydaje mi sie, ze mysle troche bardziej trzezwo.