Wiślak-1990 napisał(a):

marcinm napisał(a):

wielce głęboko przemyślana odpowiedz.................. lecz czytając takich debili samo sie na język cisnie .......wypierdalaj więc do tej Anglii złamasie..
|
Rodziców nie było że kultury nie nauczyli?
Zieniu17 napisał(a):

Chłopak, ma własne zdanie, a co mi tam zjade go bo jest głupi i nic nie wie - takie typowe polskie bagienko.
Ręce opadają, zamknijcie ten temat, bo nas WD ukara.
|
Dajmy spokój. Doczekamy się upragnionych czasów. Niech się hołota pozabija.
Mixu napisał(a):

Brawo. Byłeś kiedyś na jakimkolwiek meczu Premier League? Podoba ci się "teatralna" atmosfera piłkarskich spotkań? Zapewne chciałbyś żeby w przyszłości sektor D wypełnili karnetowicze którze cały mecz z babciami siedzą jak na kazaniu w kościele..Wtedy założe się że byłbyś zadowolony z atmosfery piłkarskiego święta.
Jesteś kibicem wielkiego klubu Wisły Kraków, ale jakoś nie znasz historii ruchu kibicowskiego w Krakowie. Takie są realia że to żydostwo zaczeło latać ze sprzętem i gdyby nie zdecydowana odpowiedź Wiślakow być może robiłbyś w spodnie pod stadionem gdyby nie oni. Takie są realia. I należy się z tym pogodzić mimo iż wiele osób tego nie pochwala..
|
Byłem, podoba mi się.
Czy aby kibica Korony nie zabili używając sprzętu "nasi", a nie Żydzi?
Czy aby nie "nasz" rzucił nożem w kierunku murawy w '97?
Niestety, żyjemy w kraju gdzie dużo do powiedzenia ma przywołana przez mnie hołota. W cywilizowanym kraju nie ma takich chorych akcji. My jesteśmy zaściankiem w niemal każdym aspekcie życia.
Ubierzcie dresiki i idźcie się pobujać.