Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2009, 15:42
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Wlasciciel Wisly ma troche inny poglad na cala sytuacje(i w tym przypadku go popieram)...tzn. Wisla nie jest miejscem na nauke dla trenera...tutaj wyniki musza przyjsc odrazu, a nie po 3 latach. Zreszta ten rozdzial jest zamkniety i nie rozumiem tych placzow za Danem, skoro dostal zespol na 1-szym w miejscu tabeli i nie zdobyl MP(wyjatkowe kuriozum)...tutaj sie nie sprawdzil i takie sa fakty. Rumunia to jego ojczyzna, w dodatku pracuje w klubie z niezbyt wielkimi tradycjami i mniejszymi oczekiwaniami, wiec sie nie dziwie wynikom osiaganym.
Ja się zgodzę że nie ma co płakać ani wracać do historii natomiast nie mogę się zgodzić że nie zdobycie mistrza było kuriozum.Dużo ludzi zapomina że Legia wtedy odniosła 11 wygranych + 1 remis, na 12 meczów a my mieliśmy bardzo solidną(choć nie rewelacyjną a tylko taka mogła by wtedy dać mistrza)rundę.

Wtedy myślałem że mają rundę konia, teraz patrząc na to z perspektywy czasu, można mieć poważne wątpliwości czy aby ta seria nie była podrasowana przez Dariusza W.

Tak samo nie zgodzę się że Wisła nie jest miejscem na naukę - Otóż jest co przecież przerabiamy przy obecnym trenerze.Może miał on trochę większe doświadczenie jak do nas przychodził ale to młody trener a nie gość 'po przejściach'. To co się dzieje w tym sezonie to dla Skorży absolutne nowum i to jest też jakiś argument by pozwolić mu spróbować z tej doliny wyjść.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując