|
Dajcie spokój z tym Petrescu już. Tego się nie da czytać, taki gdybanie co by było gdyby w Wiśle pracował, co by osiągnął jak by tu był. Pozwolę sobie przypomnieć,że za waszego Boga Petrescu Wisła nie miała żadnego, ale to żadnego stylu nawet przez krótki czas, długa piłka od obrony do napadu i tak wyglądała nasza gra. Skorża podczas pierwszego sezonu z Wisłą zrobił coś niesamowitego, wygrywając mecze w porywającym stylu, później było gorzej niestety ,ale jak by nie patrzeć 2 mistrzostwa z rzędu zdobył .Dziwie sie także osobą ,które mówią, ze nie ma znaczenia trener to do cholery co tak płaczecie za tym Rumunem? Ile meczy oglądaliście jego drużyny? Chociaż do Skorży nie jestem jakoś przekonany,to pokazał podczas pierwszego sezonu,że jeśli będzie miał 18 równorzędnych piłkarzy to potrafi osiągnąć z drużyną bardzo wiele i ta drużyna będzie grała efektownie i efektywnie. Proponuję zobaczyć sobie kadrę Wisły podczas pierwszego sezonu Skorży w Wiśle,a kadrę obecną. Inną sprawą według mnie jest fakt,że Skorży brakuje trochę po prostu jaj.. Nie potrafi zdziałać nic u Cupiała, namówić na to aby wyłożył kasę. Ja szanuję Bogusia za to ile włożył pieniędzy i wysiłku w tą Wisłę, ale niestety on to powinien wiedzieć doskonale,że aby zarobić najpierw trzeba porządnie zainwestować.
P.S: Proponuję Panu Skorży jeszcze bardziej ogrodzić boisko treningowe dodatkowymi siatkami, aby nic nie było widać przecież co mecz zaskakuje nas nowym ustawieniem i nowymi zagraniami.
Piszę z głowy teraz, choćby mecz z Koroną Kielce kiedy po 30 minutach było już 3:0, później z tego co pamiętam skończyło się 4:2. Teraz prawie wszyscy piszą Skorża jest zły itd, a parę miesięcy temu jak ktoś tu coś złego napisało o trenerze to można to było przepłacić nawet życiem. Nie pamiętasz tego sezonu już? Brożek ścigał się z Zieńczukiem o koronę króla strzelców, świetną niestety tylko jedną rundę miał Kosowski,który później odszedł, naprawdę te mecze aż się chciało oglądać,teraz muszę to przyznać rzygać czasem się chce jak się widzi tą kopaninę,lepiej grają chłopaki w A klasie. Fakty to były taki,że w całym sezonie tylko raz przegraliśmy i nie pamiętam ile remisów było nie mogę tego odnaleźć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.11.2009 o godz. 13:06.
|