Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2009, 00:20
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Sam w innych tematach piszesz o geniuszu z rumunii i żałujesz jego zwolnia. Ja widze za to że dzisiaj mamy sytuację identyczną jak wtedy gdy zwalniano Petrescu. Tak samo zachowuje się drużyna, tz pozoruje gre. I krzyczysz zwonić Skorże, kult jednostki a sam co reprezentujesz?

Ja mówię, jeśli zobaczę ruch Skorży w stronę zmian w składzie jestem za jego pozostaniem.

Nie wierzę poprostu że zawodnicy zapomnieli jak sie podaje po ziemi na 15 metrów.
Kolego, gdzieś tu już pisałem, nie porównuj sytuacji obecnej z tą z Danem Petrescu... Dan nie miał możliwości popracować dłużej z drużyną, a Pan Maciej miał. Pan Maciej miał wystarczająco dużo czasu żeby naszych grajków czegokolwiek nauczyć, Dan tego czasu nie miał. I tu się objawia różnica między Danem a Maćkiem. Bo jak Danowi sprezentowano czas na pracę z drużyną, przyszły efekty. A u nas? Po 2,5 latach pracy Skorży drużyna się cofa. Nie ma taktyki, nie ma motywacji, nie ma pomysłu na grę I najgorsze jest to, że nie ma żadnych przesłanek, że będzie lepiej. Bo wiesz, co podejrzewam? Xe Pan Skorża nawet nie jest w stanie zdiagnozować przyczyn takiego stanu rzeczy. Bo skoro twierdzi, że jego piłkarzom brak umiejętności do gry w piłkę, to jakim cudem ograła nas Cracovia? Albo Levadia? Mają lepszych piłkarzy?
Widzisz tę różnicę?