Wyświetl pojedynczy post
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2009, 21:42
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Niestety mam wrażenie, że Skorża chętnie by posadził na ławie Łobo, Ćwielonga, Kirma czy Brożka. Ale nie ma ich na kogo wymienić. Bo mimo, że Ci co grają nie spełniają oczekiwań, to młodzi z ławki są jeszcze słabsi. On to widzi na treningu.

Pewnie to jest trochę tak: wszyscy widzą że Łobodziński ma 16 sek na setkę, i wszyscy klną i wołają o pomstę do nieba. Widzi to też Skorżą, szlag go trafia bo chcialby wpuścić kogoś kto na setkę ma 10-12 sek bo takie sa wymagania w Wiśle ale...na ławce ma ku..rwa takiego co robi ją w 18 sek. I go krew zalewa. Mnie by zalewala. Bo na forach i wśród komentujących jednocześnie ku..rewska presja na wynik, i nagonka, żeby dał szanse młodym. A on wie, że ten gówniany Łobodziński, jest i tak lepszy od tych tak pożądanych "młodych". I bądź tu mądry, wystaw gorszego pod publiczke, żeby przegrać mecz, czy olać "głos ludu" i grać najlepszym co akurt mam?

Tofik, nie sądzisz, że gdyby Skorża chciał się trzymać posadki, to za wszelką cenę wystawiłby najlepszych jakich ma?. Jaki debil wystawiłby gorszego gracza, jak ma nóż na gardle i ultimatum, żeby wygrać mecz?

Jest nagonka, jest presja, jest ultimatum....jakby Skorża miał jaja, to nie wystawił by młodych pod publiczkę, ale wystawiłby tych których widzi, że są niestety najlepsi na daną chwilę, nawet jak się nazywają Łobodziński. A jak się "publiczce" nie podobają jego decyzje, bo się 'publiczce" wydaje, że ona wie lepiej - w końcu to ona trenuje tych piłkarzy na każdym treningu - to niech publiczka sp..ierdala. Może tak Skorża pokazuje swoje jaja - mimo nacisków wystawiając Łobodzińskiego, bo jest o 30% lepszy niż następny zmiennik?
Pytam się w takim razie po co w klubie trzyma się tych co mają 18 sek? Pytam się po co się trzyma tych co mają 16? Toż nawet ja mam koło 13.