Wyświetl pojedynczy post
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2009, 16:30
rozarian kończmy osobiste wycieczki, może jak będzie kiedyś okazja zrobimy piweczko i pokłócimy się o Skorżę. Wracając do Skorży, jak mogę ocenić prace faceta który od początku o coś woła i od początku jest olewany. W pierwszej kolejności Cupial nie wywiązuje się z obietnic, bo wzmocnienia po pierwszym sezonie Maciek miał obiecane. eye63 ja się z Tobą w dużej mierze zgadzam, ale fakt, że Maciek przyjął na siebie całą winę za Levadię jest głupotą trenera. Poza tym, biorąc pod uwagę Petrescu i Maćka, nie wiem na ile Cupiał jest gotowy współpracować z nowym trenerem, jeśli tak jak z poprzednimi to możemy zmienic i 5 mln. trenerów. Odnośnie strategii dlugofalowej, Cupiał jest w Wisle nie od wczoraj, dlaczego mam wierzyć, że teraz taka strategia ma być realizowana. Cupiał już wiele razy obiecywał, np. kasę na wzmocnienia Petrescu i wszystko okazywało się kłamstwem. Dlatego powtarzam, Skorża nie jest takim problemem jak Cupiał. Chciałbym, aby Maciek przynajmniej 1 sezon popracował z Wislą wg. własnego pomysłu, bo na razie Cupiał nie dał mu takiej możliwości. Nie wierze, że stosunki właściciela z nowym trenerem będą sielankowe i że kasa będzie i trener będzie ważniejszy od zawodników. Zwalnianie Skorży pokazuje nowemu trenerowi: Zażądał innych zawodników nie dostał ich, tamci go zawiedli ale to trener został zwolniony.