rozarian napisał(a):

|
boleck z Wami,czyli koalicją"1906% poparcia"w zasadzie nie da się normalnie dyskutować.Nie chcecie widzieć coraz słabszej gry zespołu(wszystko wina piłkarzy).Jeżeli po tak kompromitującej klęsce z Levadią większość dalej wodziła cielęcym wzrokiem za Skorżą,to szkoda paluchów na klawiaturze,by głębiej zanurzać się w konwersacje.Nie ma alternatywy dla Skorży-to tak jak dawniej dzikusy w Kongo mówili,że za lasem świat się kończy.
|
Szkoda ze ty nie widzisz ze jesli bedzie przyzwolenie dla minimalizmu czyli nic innego jak zwolnienie Skorzy to tutaj nawet Petrescu czy Roy Keane nie pomoga, bo zwyczajnie w swiecie pilkarze zwolnia trenera co juz przerabialismy. Najwiekszym bledem Skorzy bylo to ze po porazce z Levadia wzial cala wine na siebie i teraz "w tym" wszyscy brna. Tu nawet nie chodzi, o to jak Wisla gra bo ja widze zmiane stylu gry na europejski. Tutaj jest zdecydowanie problem braku wykonawcow. I uwierzcie mi niewazne kto zdobedzie mistrza i kto bedzie gral w Europejskich pucharach. I tak nic tam nie ugra, a jest mozliwosc ze wtopi jeszcze gorzej niz Wisla z Levadia. Mamy zbyt slabych pilkarzy. Nic poza tym. Zadnego polskiego klubu nie stac na budowe sredniego klubu europejskiego. Ehhh rozpisalem sie, na temat przyczyn porazek, a odszedlem od tematu.
P.S. Rozarian mowisz ze my nie chcemy widziec coraz slabszej gry zespolu. Alez my ja widzimy, pytanie tylko czy ty i tobie podobni obiektywnie jestescie w stanie ocenic przyczyny takiego stanu rzeczy.
Edit.
Boleck i
Rozarian - Co ciekawe gdy wrzucili Rengifo do ME od razu dalo to efekty w postaci lepszej gry zespolu Lecha.
Wolfy - Tak owszem, jest tu tez wina Skorzy - mianowicie przygotowanie formy fizycznej zespolu na wrzesien pazdziernik. Teraz sila rzeczy musiala przyjsc zadyszka wspomozona kontuzjami kluczowych zawodnikow.
Moja propozycja jest taka, niewazne z jakimi wynikami dograc do konca rundy i dac Skorzy czas na poukladanie po swojemu tego zespolu. Inaczej bedziemy sie caly czas cofac zmieniajac kolejnych trenerow.