Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2009, 14:55
rozarian napisał(a):Wyświetl post
boleck z Wami,czyli koalicją"1906% poparcia"w zasadzie nie da się normalnie dyskutować.Nie chcecie widzieć coraz słabszej gry zespołu(wszystko wina piłkarzy).Jeżeli po tak kompromitującej klęsce z Levadią większość dalej wodziła cielęcym wzrokiem za Skorżą,to szkoda paluchów na klawiaturze,by głębiej zanurzać się w konwersacje.Nie ma alternatywy dla Skorży-to tak jak dawniej dzikusy w Kongo mówili,że za lasem świat się kończy.
Szkoda ze ty nie widzisz ze jesli bedzie przyzwolenie dla minimalizmu czyli nic innego jak zwolnienie Skorzy to tutaj nawet Petrescu czy Roy Keane nie pomoga, bo zwyczajnie w swiecie pilkarze zwolnia trenera co juz przerabialismy. Najwiekszym bledem Skorzy bylo to ze po porazce z Levadia wzial cala wine na siebie i teraz "w tym" wszyscy brna. Tu nawet nie chodzi, o to jak Wisla gra bo ja widze zmiane stylu gry na europejski. Tutaj jest zdecydowanie problem braku wykonawcow. I uwierzcie mi niewazne kto zdobedzie mistrza i kto bedzie gral w Europejskich pucharach. I tak nic tam nie ugra, a jest mozliwosc ze wtopi jeszcze gorzej niz Wisla z Levadia. Mamy zbyt slabych pilkarzy. Nic poza tym. Zadnego polskiego klubu nie stac na budowe sredniego klubu europejskiego. Ehhh rozpisalem sie, na temat przyczyn porazek, a odszedlem od tematu.

P.S. Rozarian mowisz ze my nie chcemy widziec coraz slabszej gry zespolu. Alez my ja widzimy, pytanie tylko czy ty i tobie podobni obiektywnie jestescie w stanie ocenic przyczyny takiego stanu rzeczy.

Edit. Boleck i Rozarian - Co ciekawe gdy wrzucili Rengifo do ME od razu dalo to efekty w postaci lepszej gry zespolu Lecha.

Wolfy - Tak owszem, jest tu tez wina Skorzy - mianowicie przygotowanie formy fizycznej zespolu na wrzesien pazdziernik. Teraz sila rzeczy musiala przyjsc zadyszka wspomozona kontuzjami kluczowych zawodnikow.

Moja propozycja jest taka, niewazne z jakimi wynikami dograc do konca rundy i dac Skorzy czas na poukladanie po swojemu tego zespolu. Inaczej bedziemy sie caly czas cofac zmieniajac kolejnych trenerow.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 25.11.2009 o godz. 15:04.