Wyświetl pojedynczy post
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2009, 13:25
nesta napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko rozbraja argument pod tytulem: "Skorza pozostaje na stanowisku, bo nie ma dla niego alternatywy."
To naprawde jest wtedy z Wisla zle jesli taki jest faktyczny stan rzeczy. Ja w ogole tego nie rozumiem.. Jak taki klub, w ogole moze realizowac taka opcje ? Z takiego argumentu wynika, ze swiadomie trwamy w zlym wyborze, bo nikomu sie nie chce ruszyc d.. i poszukac na swiecie innego trenera ?
Naprawde jeszcze nie slyszalem zeby gdzies w Europie ktos powiedzial, ze nie zwolni trenera, bo nie ma dla niego alternatywy... Ludzie przeciez to jest jakies sredniowiecze. Mamy XXI wiek, przekazywanie informacji jest latwiejsze niz kiedykolwiek, swiat jest globalna wioska i trzeba sie po prostu za to zabrac, uruchomic menadzerow, zatrudnic dyrektora sportowego, ktory pojezdzilby po Europie, pogadal z kandydatami, wykorzystal swoje kontakty. Ja nie wiem, ze taka Polonia moze, a Wisla nie? 7 odmowi, przedstawi za wysokie wymagania, 8 powie okej, podejme sie tego. Co oni mysla, ze do Wisly sie sami zglosza trenerzy ? Wiadomo, ze nie ma alternatywy bo nikt jej nie szuka i nie szukal. Przeciez to proste.
Mogę się założyć ,że dzwoniąc do tego samego Holendra który załatwiał Polonii Bakero można w ciągu tygodnia
załatwić odpowiedniego człowieka dla Wisły.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......