Colin napisał(a):

|
Ja osobiście byłem trochę pod wrażeniem jego filozofii życiowej, pracy jako trener w ogóle. I teraz można tylko powiedzieć: wielkie WOW, ten facet kiedyś u nas był trenerem, a teraz tak sobie byłym rumuńskim beniaminkiem rozjeżdża europejskie potęgi. Po prostu szacun.
|
A co to da. Choćbyś podał tysiące przykładów,namacalnych nie z przeszłości to i tak większość będzie twierdziła,że Skorża jest najlepszy. Wg mnie większość szuka różnych wymówek i tak jakby bała się sama przed sobą przyznać,że Skorża to słaby trener. Już nawet buków obwiniają co niektórzy o niecne działania. Szukajcie nadal a do jeszcze weselszych wniosków co niektórzy dojdą.
Wojciechowski z sumie zaczął nowy trend. Dał jasno do zrozumienia,że polska myśl szkoleniowa go nie interesuje. Woli niedoświadczonego trenersko Bakero, który był bez pracy ponad półtora roku niż kolejnego polskiego maga, który poza wygórowanymi żądaniami finansowymi nic w zamian, tak naprawdę, nie oferuje.
Zresztą Wojciechowski wcześniej chciał Loranta. Tak więc jest już jeden,który wie,że polski trener to nic. Uważa,że Cupiał też już dojrzał do tej decyzji,że jak szukać trenera to z tych zagranicznych. Oczywiście o ile fundusze na ot pozwolą. Jestem w 100 procentach przekonany,że jakby nas było stać,to Skorża po Levadi by już poleciał. I chyba Cupiał nie jest specjalnie zaskoczony obecnymi wynikami.
I spokojnie, Legia będzie miała stadion to zatrudni powżnego chłopa też zagranicy a nie będzie podpisywała faceta co skompromitował już jeden klub w rozgrywkach międzynarodowych. Wy ich wszystkich za idiotów macie,że uważacie,że nic nie robiątylko na Skorże polują. A czemu nie na Fornalaka, Szatałowa?