Wyświetl pojedynczy post
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2009, 08:37
Narzekacie, że zwalniając Petrescu, włodarze nie pozwolili mu kontynuować tego co zaczął. Powiedzcie mi kiedy Skorża miał władzę by realizować swój pomysł na Wisłę, przecież nawet Smuda mówił w jakimś wywiadzie, że praca w Wiśle to wieczne przepychanki(wychwalał pracę w Lechu). Skorża chciał Franka, nie dostał, chciał zatrzymać Kosę, Cupiał go wywalił, chciał wzmocnień na 7 pozycjach, nie dostał, chciał bramkarza, Cupiał nie chciał zapłacić za Silnappę, chciał wysokiego napastnika, też nie dostał. To nie Skorża jest problemem Wisły tylko Cupiał i sposób zarządzania Wisłą. Ja uważam, że Maciek powinien odejść tam (pewnie do Lecha), gdzie będzie mógł realizować swoją wizję i gdzie właściciel nie będzie sabotował jego pracy. Ja na Maćka miejscu odszedł bym po pierwszym sezonie, kiedy go oszukano i okazało się, że nie ma kasy na wzmocnienia. Nie wierzę w drugiego Petrescu, uważam, że przez Cupiała Wisła się stacza i powoli odchodzi do lamusa, wyprzedawanie najlepszych piłkarzy i sprowadzanie szrotu musiało się w końcu odbić na zespole.