Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2009, 22:46
Dlatego mówię. Kłaść lagę na polską piłkę. Nie przychodzić na repre oraz ekstra szajs. Może jak trybuny w Sosnowcu będą świecić pustkami to się opamiętają. Jak nie, to krzyż na drogę i wy****dalaj, bo frajerów i darmozjadów nie potrzebujemy (patrz Dawidowski). Nie ma kasy z biletów -> nie ma zysku i pensji dla żelusiów. Bojkot, bojkot i jeszcze raz bojkot. Po ch*j sobie nerwy targac? Na pewno tacy są, którzy mnie zjadą, żebym wyp***dalał z forum czym prędzej, żebym się przerzucił na KS jude "stłuczka" kraków, że nie mam prawa uważać się za fana Wisły. Nie jeden sezon spędziłem na sektorze D, nie mało było też wyjazdów, i niezła sumka wpadła do budżetu Wisełki. Tak jak ja mam obowiązek zakuwać jak poj***any, tak ich świętym obowiązkiem jest zapierdalanie jak pershingi. Chu*a mnie obchodzi czy wygrają z pożal się Boże odrą wodzisław śląski i ile, i czy będą ambitni. Mnie osobiście interesowały tylko mecze z Legią, Lechem i Cracovią, które nasze "spadające gwiazdy" raczyły przegra po 1:0.

DLATEGO POWTARZAM JESZCZE RAZ: Bojkot, bojkot, i jeszcze raz bojkot!!! 0 taryfy ulgowej, 0 wyjazdów. Na przeprosiny reagować: Ch*j wam w oko bo w dupe to przyjemność!!!

Muszę powiedzieć co mi leży na sercu. Wisła jest obecnie w hierarchii Europy 50 lat za zachodem Europy, 25 lat za Ukraińcami, 20 za Turkami, 15 za Austriakami i Norwegami, 10 za Szwedami, 5 lat za Cyprem i ROK ZA ESTONIĄ. Panowie, takie są fakty. Jak polska liga i polskie kluby mają byc poważane w Europie, jak my się cofamy a nie rozwijamy !?!?

-Szkolenie młodzieży leży
-Piłkarze, którzy zamiast sprawdzania umiejętności piłkarskich sprawdzają ile mają żelu na głowie i czy aby przypadkiem grzywka o 0,5 cm się nie przysunęła. Aha, na meczu się broń Boże nie mogę spocić, bo mam wizytę u kosmetyczki. Peeling to przecież obowiązek prawdziwego mężczyzny. Odbiorę nową furę z moich ciężko zarobionych pieniędzy, w końcu nie mogę się wozic byle czym. Aha, i impresska rzecz obowiązkowa, potańczę z laskami bo jestem gwiazdą, jakie to ja ciacho nie jestem słitaśne!
-nie ma gry z 1 piłki
-brak dośrodkowania w biegu
-0 AMBICJI i WALECZNOŚCI!
-technika, a raczej jej brak
-poziom reprezentacji
-poziom ligi
-wynagrodzenie nieadekwatne do umiejętności
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."