Wyświetl pojedynczy post
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2009, 22:45
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Którykolwiek z braci Brożków po meczu z Odrą: "Naprawdę nie wiem, co mam powiedzieć. Po raz kolejny w tym sezonie byliśmy drużyną lepszą, stworzyliśmy wiele sytuacji bramkowych a znowu nie udało się wygrać. Powtarza się historia z meczów z LEvadią, Lechem, Legią i Cracovią. Pozostaje nam tylko przeprosić naszych kibiców i obiecać że w tygodniu będziemy ciężko pracować aby zrehabilitować się przed nimi w meczu z Ruchem".
Maciej Skorża po meczu z Odrą: "Na początku chciałem pogratulować trenerowi gospodarzy, przygotował zespół doskonale pod względem taktycznym, wykorzystując nasze osłabienia, które przecież nie są dla nikogo tajemnicą. Gospodarze zaskoczyli nas zaangażowaniem, od pierwszej minuty zagrali wysoko pressingiem co zburzyło nasze przedmeczowe ustalenia. Pomimo to mieliśmy swoje okazje aby rozstrzygnąć ten mecz, niestety po raz kolejny zabrakło skuteczności. Nie możemy się poddawać, w końcu nadal jesteśmy liderem a rok temu o tej porze traciliśmy do pierwszego miejsca kilka punktów".
Nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać... Oby się nie sprawdziło...
Odpowiedz cytując