Wyświetl pojedynczy post
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2009, 22:13
Wg mnie za Cebanu możemy wziąć ze 100 000 PLN, Gołosia i Ćwielonga można oddać do Ruchu Chorzów w zamian za transfer Sobiecha w letnim okienku transferowym. Na Łobo może znajdzie się jakiś chętny, jeśli nie to trudno się mówi, Wojtek zawsze coś tam dorzuci do gry... Najgorzej z Jopem,bo jego ogrywają amatorzy bez żadnych problemów. Wiem,że Mauro się kończy kontrakt. Należy się przyjżeć Cleberowi (orientuje się ktos jak wygląda jego sytuacja w Tereku) jeśli to prawda co mówicie o Gliku (rasistowskie odzywki do Marcelo) to macie racje nie powinniśmy go brać, w takim razie jeśli zatrudnilibyśmy Clebera to można przedłużuć wypożyczenie Kowalskiego. Co do Traore to wg mnie 500 000 Euro powinno wystarczyć ale jeśli nie sprzedamy Łobo to możemy marzyctylko o takiej kasie na transfery w zimie
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując